Ovesná kaše

15:06

Když je zima a vás zahřeje nejen ovesná kaše k snídani, ale i pocit, že víte, že v mrazáku máte kousek léta :-) Ano, maliny:-) Jsou naprosto famózní, i když jsou zmražené. Třeba takové jahody mi rozmražené vůbec nechutnají. Ovesnou kaši znáte každý, a pro někoho to nemusí být pokrm hoden na blog, nebo na jeho stůl. Ale kouzlo ovesné kaše je, že si jí můžete udělat honosnou jak moc chcete!!!

Připravte si na jednu porci
50 g ovesných vloček
220 ml mléka
20 g vanilkového cukru
maliny nebo jiné ovoce na ozdobení
mák, oříšky, slunečnicové semínka cokoliv co vás napadne na dochucení
skořici, med

Postup
odměřené vločky a mléko zahřejeme k varu a vaříme asi 5 minut. Během vaření vsypte vanilkový cukr. Vločky rychle změknou a pak je důležité hned kaši podávat, jinak jí budete muset ředit, protože vločky jsou žíznivé. No a to je celá věda ovesné kaše:-D Můžete servírovat do misek. 

Udělejte si svou ovesnou kaši pohostinnou jak vy nejvíc chcete:-) Jedině pak Vás náramně zasytí skoro na celé dopoledne. 

Dobrou chuť

Vaše Markéta 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Krásný článek, kvalitní fotografie. Ta s medem mě úplně dostala :)
    NLlifestyle

    OdpovědětVymazat
  2. Máš ji krásnou :) já mák nejím a nedělám si ji ani s cukrem, jsem sportovec, takže se snažím veškerá dochucovadla eliminovat, asi kromě medu :D akorát 50g by mi opravdu nestačilo, já si teda dělám mnohem větší, jsem trošku nenažranec, protože ji fakt miluju :D
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat